Politica de confidențialitate

/Politica de confidențialitate
Politica de confidențialitate 2018-06-05T15:27:49+00:00

Vă mulțumim pentru interesul acordat site-ului www.pro-pact.ro, site administrat de către asociația Centrul De Dezvoltare Socială T&Co.
Pentru noi este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați.
În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă.

Politica de confidențialitate a site-ului web www.pro-pact.ro

Această politică de confidențialitate se aplică acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Accesând și utilizând site-ul înseamnă că sunteți de acord cu această declaratie despre confidențialitate.

Prin utilizarea acestui site vă exprimați acordul și vă dați acceptul irevocabil ca informațiile dvs. personale dobândite prin cu înscrierea pe respectivul site sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului, în ceea ce privește site-ul, pot fi folosite pentru operarea și dezvoltarea site-ului.

Informațiile non-personale colectate automat

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO se angajează să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului.

Vă rugăm să rețineți că asociaţia noastra poate furniza statistici agregate despre clienții noștri, statistici de trafic, precum și informații legate de site către terți de încredere, dar aceste statistici nu vor include informații personale de identificare ale dumneavoastră. Nu prelucrăm datele utilizatorilor și nu realizăm automat profiluri ale acestora.

Informațiile personale. Cum îți protejăm datele

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO colectează informații personale în scopul furnizării serviciilor și / sau produselor, cercetării demografice și statistice și suportului tehnic. Mai exact colectăm informații personale în scopul de comunicare personală cu dumneavoastră, în scopul de a răspunde la întrebările dumneavoastră, și de a îndeplini cererile dumneavoastră. Astfel de informații pot include, printre alte informații, numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste date care nu sunt publice vor fi folosite din zonele pe care le-ați acceptat – Formular de contact. Dacă ne trimiteți cereri de servicii sau cerințe sau dacă trimiteți orice material către Site, s-ar putea să vă contactăm pentru a obține informații suplimentare necesare pentru prelucrarea sau îndeplinirea cerințele dumneavoastră. Informatiile personale nu vor fi dezvăluite nici unei terțe părți fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin reglementări legale, atunci când este necesar pentru îndeplinirea de cereri, sau furnizarea de servicii interactive pentru clienți și îmbunătățirea produselor și serviciilor Centrului de Dezvoltare Socială T&CO. În același timp, acordați Centrului de Dezvoltare Socială T&CO dreptul de a furniza informațiile prezentate pentru scopuri de mai sus către parteneri ce cooperează cu asociaţia noastră.

Securitatea informațiilor personale

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO încercă să ia măsurile adecvate pentru a preveni riscurile de acces neautorizat și de utilizarea necorespunzătoare a informațiilor personale.

Precizia datelor colectate

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO poate, din proprie inițiativă, sau la cerere, completa, rectifica sau șterge orice informație personală incompletă, inexactă sau depășită.

Modificarea Politicii de Confidențialitate

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO își rezervă dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate fără notificare prealabilă.

 

Centrul De Dezvoltare Socială T&Co
Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron 49, Iași 700108
Tel: 0758 028 613, office@centruldezvoltaresociala.ro, www.centruldezvoltaresociala.ro