Conferința de deschidere a proiectului PRO-PACT

/, Noutăţi/Conferința de deschidere a proiectului PRO-PACT

Conferința de deschidere a proiectului PRO-PACT

Promovarea ONG-urilor și partenerilor sociali prin advocacy, capacitare și training.

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO vă invită miercuri, 6 iunie 2018, la conferința de lansare a proiectului PRO-PACT, Promovarea ONG-urilor și partenerilor sociali prin advocacy, capacitare și training, proiect cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014 – 2020.

Evenimentul va avea loc în Sala Picasso a Hotelului Majestic din Iași și va debuta la ora 10.00. La conferință vor participa reprezentanți ai ONG-urilor, partenerilor sociali, autorităților publice și ai Pactelor Regionale pentru ocupare și incluziune socială.

PRO-PACT își propune creșterea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali din cadrul Pactelor regionale și Parteneriatelor județene pentru ocupare și incluziune socială de a se implica activ în procesul de formulare a politicilor publice în domeniile ocupării și incluziunii sociale, în cooperare cu autoritățile publice. Prin intermediul proiectului va fi creat un instrument de monitorizare a politicilor publice în domeniul ocupării și incluziunii sociale și va funcționa o platformă de lucru online de facilitare a componentei de advocacy pentru grupul țintă.

 

2018-06-09T08:20:34+00:00