SEMINAR DE LUCRU: Ocuparea persoanelor cu dizabilități – un răspuns eficient la deficitul forței de muncă

//SEMINAR DE LUCRU: Ocuparea persoanelor cu dizabilități – un răspuns eficient la deficitul forței de muncă

SEMINAR DE LUCRU: Ocuparea persoanelor cu dizabilități – un răspuns eficient la deficitul forței de muncă

Vă învităm miercuri, 15 mai  2019, la a doua întalnire a PACTULUI REGIONAL PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA, NORD EST, cu tema „Ocuparea persoanelor cu dizabilități: un răspuns la deficitul forței de muncă.

Evenimentul va avea loc la Iași, la sediul Centrului de Dezvoltare Sociala, Str. Balusescu nr 2, parter, Aula Magna.

Vă atașăm și agenda evenimentului

Centrul de Dezvoltare Socială T&CO implementeaza proiectul PRO-PACT, “Promovarea ONG-urilor și partenerilor sociali prin advocacy, capacitare și training”, cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014 – 2020.

PRO-PACT își propune creșterea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali din cadrul Pactelor regionale și Parteneriatelor județene pentru ocupare și incluziune socială de a se implica activ în procesul de formulare a politicilor publice în domeniile ocupării și incluziunii sociale, în cooperare cu autoritățile publice. Prin intermediul proiectului va fi creat un instrument de monitorizare a politicilor publice în domeniul ocupării și incluziunii sociale și va funcționa o platformă de lucru online de facilitare a componentei de advocacy pentru grupul țintă.

Proiectul are legatura/continuitate cu STP NE (Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Pentru Ocupare si Incluziune Sociala regiunea NE).

2019-05-08T12:17:53+00:00